Tłusty czwartek w Centrum Kształcenia Zawodowego 2024

Wyroby cukiernicze faworki oraz pączki wykonane przez uczniów z zawodów
cukiernik i kelner

Piernikowy zawrót głowy w karnawałowy czas

Promocja szkoły - Warsztaty wypiekania i dekorowania pierników przez uczniów klasy IV ze szkoły podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Kołobrzegu

Święta, święta- pierniki upiec czas

Wizyta uczniów klasy III ze szkoły podstawowej nr 7 im. Zjednoczonej Europy w Kołobrzegu

Wizyta w Hospicjum w Kołobrzegu

Przekazanie darów zakupionych z pieniędzy zgromadzonych w tracie kiermaszu świątecznego, który odbył się w auli szkoły

HO, HO coraz bliżej .....kiermasz w ZSEH

Ciasteczka z nadrukiem

Kiermasz wielaknocny 2023

Warsztaty dla SP5 w Kołobrzegu

"Zdrowe jedzenie- szczęśliwe życie"

Wizyta w Przedszkolu nr 3 w Kołobrzegu

  • Warsztaty Dekorowania pierników dla przedszkolaków

Mikołajki 2022

Zawód : Cukiernik

  • Ciasteczka, babeczki i monoporcje

  • Faworki

  • Ciastka na Dzień Babci i Dziadka

  • Wyroby cukiernicze wykonane przez uczniów- praktykantów na zajęciach praktycznych w CKZ

  • Rogale świętomarcińskie

  • Torty 

  • Dekoracje z czekolady

  • Lizaki na kiermasz dla SP6

  • Wyroby wielkanocne

  • Egzamin próbny – praktyczny dla zawodu cukiernik

  • Rogaliki krucho- drożdżowe

  • Pierniczki

Zawód : Kucharz

Próbny egzamin praktyczny dla zawodu kucharz

  • Owoce morza- Frutti di mare

  • Przygotowywanie półmisków na bufet śniadaniowy

  • Sporządzanie kartaczy

  • Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"

Zawód: Kelner

Zajęcia praktyczne - śniadania

Zawód : Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej

Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej uczy się dobierać rośliny, które można posadzić aranżując otoczenie hotelu

Zwiedzanie obiektu Hotelowego - Wycieczka do New Skanpol

Praca w obiekcie hotelowym

  • Praca w ogrodzie

  • Zajęcia praktyczne w teorii

Zawód : Pracownik obsługi hotelowej

  • Praca w obiekcie hotelowym

Kształcenie dorosłych i nauczycieli

Szkolenie branżowe w Hotelu Lambert

"Nowoczesne trendy w cukiernictwie hotelowym z wykorzystaniem plotera spożywczego"

  • Sous vide

  • Potrawy bufetowe

  • Różne rodzaje pieczywa w gastronomii hotelowej

  • Cukiernictwo hotelowe

Nowe trendy w dekoracji torów, wykorzystanie drukarki Imago w cukiernictwie

Szkolenia dla uczniów- praktykantów

Desery na bazie czekolady

  • Pizza. Najstarszy placek świata