Technik Kelner

Kelner zajmuje się kompleksową obsługą konsumenta w zakładach gastronomicznych oraz prowadzi dokumentację sprzedaży i rozliczenia kelnerskie, przygotowuje sale konsumenckie do obsługi kelnerskiej, nakrywa stoły z uwzględnieniem pory dnia i składanego zamówienia, udziela gościom informacji dotyczących potraw i napojów – ich wartości odżywczej, technologii sporządzania, doradza asortyment potraw i napojów; przyjmuje i rejestruje zamówienia, pobiera potrawy i napoje z kuchni i bufetów oraz ocenia ich jakość i estetykę, serwuje potrawy i napoje; przyjmuje i rozlicza należności, organizuje i obsługuje imprezy gastronomiczne.

Praca: wszystkie zakłady gastronomiczne, gastronomia hotelowa, firmy cateringowe. Może prowadzić własna działalność gospodarczą. Jest to również zawód pożądany we wszystkich krajach UE

KONTAKT

Recepcja

tel. 94 35 455 60 wew. 7

Sekretariat:


tel. 94 35 455 60 wew. 501
email sekretariat@ckp.info.pl

Baza odnowy biologicznej:

tel. 733 550 993
email bazacentrum@wp.pl
www.odnowa-centrum.pl

  • projekt i realizacja Agencja Reklamowa WebNext