15 marca- Dzień cukiernika i Święto Szkoły
Z okazji dnia cukiernika uczniowie odbywający praktyki w zawodzie cukiernik w CKZ oraz uczniowie z ZSEH przygotowali słodki poczęstunek, figurki cukrowe oraz okolicznościowy tort na obchody Święta Szkoły
Pokaz bielenia mięsa dzika na żywo
Pokaz dla uczniów klas gastronomicznych został zorganizowany przez Polski Związek Łowiecki Zarząd Okręgowy w Koszalinie.
Cykliczne warsztaty z carving
- kwiat z cukinii
- motyw róży w cukinii
- róża z kalarepy
sałatki, kanapki, ptysie, koreczki- zajęcia praktyczne w kuchni
Wycieczka dydaktyczna do Hotelu Verano w Kołobrzegu
Wycieczka uczniów praktykantów z zawodów:
- Technik hotelarstwa
- Pracownik obsługi hotelowej
- Cukiernik
26 luty - Międzynarodowy dzień pistacji w CKZ
Przygotowanie uczennicy do konkursu "Walentynkowa Słodycz"
Nadruki okolicznościowe 2025
- HOTUGA
- Dzień Dziadka i Babci
- WOŚP
- Walentynki
- Dzień Kobiet
Piernikowy czas- warsztaty cukiernicze 2024
Świąteczna promocja szkoły- warsztaty piernikowe 2024
Kiermasz pierniczków w ZSEH oraz CKZ 2024
Dzień otwarty w ZSEH- pokaz nadruków na ploterze spożywczym 2024
Wielkanoc 2024
Tłusty czwartek w Centrum Kształcenia Zawodowego 2024
Wyroby cukiernicze faworki oraz pączki wykonane przez uczniów z zawodów
cukiernik i kelner
Piernikowy zawrót głowy w karnawałowy czas
Promocja szkoły - Warsztaty wypiekania i dekorowania pierników przez uczniów klasy IV ze szkoły podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Kołobrzegu
Święta, święta- pierniki upiec czas
Wizyta uczniów klasy III ze szkoły podstawowej nr 7 im. Zjednoczonej Europy w Kołobrzegu
Wizyta w Hospicjum w Kołobrzegu
Przekazanie darów zakupionych z pieniędzy zgromadzonych w tracie kiermaszu świątecznego, który odbył się w auli szkoły
HO, HO coraz bliżej .....kiermasz w ZSEH
Kiermasz wielaknocny 2023
Warsztaty dla SP5 w Kołobrzegu
"Zdrowe jedzenie- szczęśliwe życie"
Wizyta w Przedszkolu nr 3 w Kołobrzegu
Warsztaty Dekorowania pierników dla przedszkolaków
Mikołajki 2022
Zawód : Cukiernik
Ciasteczka, babeczki i monoporcje
Ciasteczka, babeczki i monoporcje
Faworki
Faworki
Ciastka na Dzień Babci i Dziadka
Rogale świętomarcińskie
Rogale świętomarcińskie
Torty
Dekoracje z czekolady
Dekoracje z czekolady
Lizaki na kiermasz dla SP6
Wyroby wielkanocne
Egzamin próbny – praktyczny dla zawodu cukiernik
Rogaliki krucho- drożdżowe
Pierniczki
Zawód : Kucharz
Próbny egzamin praktyczny dla zawodu kucharz
Owoce morza- Frutti di mare
Owoce morza- Frutti di mare
Przygotowywanie półmisków na bufet śniadaniowy
Sporządzanie kartaczy
Sporządzanie kartaczy
Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"
Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"
Zawód: Kelner
Zajęcia praktyczne - śniadania
Zawód : Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej
Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej uczy się dobierać rośliny, które można posadzić aranżując otoczenie hotelu
Zwiedzanie obiektu Hotelowego - Wycieczka do New Skanpol
Praca w obiekcie hotelowym
Praca w ogrodzie
Praca w ogrodzie
Zajęcia praktyczne w teorii
Zajęcia praktyczne w teorii
Zawód : Pracownik obsługi hotelowej
Praca w obiekcie hotelowym
Praca w obiekcie hotelowym
Kształcenie dorosłych i nauczycieli
Szkolenie branżowe w Hotelu Lambert
"Nowoczesne trendy w cukiernictwie hotelowym z wykorzystaniem plotera spożywczego"
-
Sous vide
Sous vide
Potrawy bufetowe
Różne rodzaje pieczywa w gastronomii hotelowej
Cukiernictwo hotelowe
Nowe trendy w dekoracji torów, wykorzystanie drukarki Imago w cukiernictwie
Szkolenia dla uczniów- praktykantów
Desery na bazie czekolady
- Pizza. Najstarszy placek świata
- Pizza. Najstarszy placek świata
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.