Święto szkoły 2024
Wielkanoc 2024
Tłusty czwartek w Centrum Kształcenia Zawodowego 2024
Wyroby cukiernicze faworki oraz pączki wykonane przez uczniów z zawodów
cukiernik i kelner
Piernikowy zawrót głowy w karnawałowy czas
Promocja szkoły - Warsztaty wypiekania i dekorowania pierników przez uczniów klasy IV ze szkoły podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Kołobrzegu
Święta, święta- pierniki upiec czas
Wizyta uczniów klasy III ze szkoły podstawowej nr 7 im. Zjednoczonej Europy w Kołobrzegu
Wizyta w Hospicjum w Kołobrzegu
Przekazanie darów zakupionych z pieniędzy zgromadzonych w tracie kiermaszu świątecznego, który odbył się w auli szkoły
HO, HO coraz bliżej .....kiermasz w ZSEH
Kiermasz wielaknocny 2023
Warsztaty dla SP5 w Kołobrzegu
"Zdrowe jedzenie- szczęśliwe życie"
Wizyta w Przedszkolu nr 3 w Kołobrzegu
Warsztaty Dekorowania pierników dla przedszkolaków
Mikołajki 2022
Zawód : Cukiernik
Ciasteczka, babeczki i monoporcje
Ciasteczka, babeczki i monoporcje
Faworki
Faworki
Ciastka na Dzień Babci i Dziadka
Rogale świętomarcińskie
Rogale świętomarcińskie
Torty
Dekoracje z czekolady
Dekoracje z czekolady
Lizaki na kiermasz dla SP6
Wyroby wielkanocne
Egzamin próbny – praktyczny dla zawodu cukiernik
Rogaliki krucho- drożdżowe
Pierniczki
Zawód : Kucharz
Próbny egzamin praktyczny dla zawodu kucharz
Owoce morza- Frutti di mare
Owoce morza- Frutti di mare
Przygotowywanie półmisków na bufet śniadaniowy
Sporządzanie kartaczy
Sporządzanie kartaczy
Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"
Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"
Zawód: Kelner
Zajęcia praktyczne - śniadania
Zawód : Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej
Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej uczy się dobierać rośliny, które można posadzić aranżując otoczenie hotelu
Zwiedzanie obiektu Hotelowego - Wycieczka do New Skanpol
Praca w obiekcie hotelowym
Praca w ogrodzie
Praca w ogrodzie
Zajęcia praktyczne w teorii
Zajęcia praktyczne w teorii
Zawód : Pracownik obsługi hotelowej
Praca w obiekcie hotelowym
Praca w obiekcie hotelowym
Kształcenie dorosłych i nauczycieli
Szkolenie branżowe w Hotelu Lambert
"Nowoczesne trendy w cukiernictwie hotelowym z wykorzystaniem plotera spożywczego"
-
Sous vide
Sous vide
Potrawy bufetowe
Różne rodzaje pieczywa w gastronomii hotelowej
Cukiernictwo hotelowe
Nowe trendy w dekoracji torów, wykorzystanie drukarki Imago w cukiernictwie