Galeria

15 marca- Dzień cukiernika i Święto Szkoły

Z okazji dnia cukiernika uczniowie odbywający praktyki w zawodzie cukiernik w CKZ oraz uczniowie z ZSEH przygotowali słodki poczęstunek, figurki cukrowe oraz okolicznościowy tort na obchody Święta Szkoły

Pokaz bielenia mięsa dzika na żywo

Pokaz dla uczniów klas gastronomicznych został zorganizowany przez Polski Związek Łowiecki Zarząd Okręgowy w Koszalinie.

Cykliczne warsztaty z carving

- kwiat z cukinii
- motyw róży w cukinii

- róża z kalarepy

sałatki, kanapki, ptysie, koreczki- zajęcia praktyczne w kuchni

Wycieczka dydaktyczna do Hotelu Verano w Kołobrzegu

Wycieczka uczniów praktykantów z zawodów:
- Technik hotelarstwa
- Pracownik obsługi hotelowej
- Cukiernik

26 luty - Międzynarodowy dzień pistacji w CKZ

Przygotowanie uczennicy do konkursu "Walentynkowa Słodycz"

Nadruki okolicznościowe 2025

- HOTUGA
- Dzień Dziadka i Babci
- WOŚP
- Walentynki
- Dzień Kobiet

Piernikowy czas- warsztaty cukiernicze 2024

Świąteczna promocja szkoły- warsztaty piernikowe 2024

Kiermasz pierniczków w ZSEH oraz CKZ 2024

Dzień otwarty w ZSEH- pokaz nadruków na ploterze spożywczym 2024

Święto szkoły 2024

Wielkanoc 2024

Tłusty czwartek w Centrum Kształcenia Zawodowego 2024

Wyroby cukiernicze faworki oraz pączki wykonane przez uczniów z zawodów
cukiernik i kelner

Piernikowy zawrót głowy w karnawałowy czas

Promocja szkoły - Warsztaty wypiekania i dekorowania pierników przez uczniów klasy IV ze szkoły podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Kołobrzegu

Święta, święta- pierniki upiec czas

Wizyta uczniów klasy III ze szkoły podstawowej nr 7 im. Zjednoczonej Europy w Kołobrzegu

Wizyta w Hospicjum w Kołobrzegu

Przekazanie darów zakupionych z pieniędzy zgromadzonych w tracie kiermaszu świątecznego, który odbył się w auli szkoły

HO, HO coraz bliżej .....kiermasz w ZSEH

Kiermasz wielaknocny 2023

Warsztaty dla SP5 w Kołobrzegu

"Zdrowe jedzenie- szczęśliwe życie"

Wizyta w Przedszkolu nr 3 w Kołobrzegu

  • Warsztaty Dekorowania pierników dla przedszkolaków

Mikołajki 2022

Zawód : Cukiernik

  • Ciasteczka, babeczki i monoporcje

  • Faworki

  • Ciastka na Dzień Babci i Dziadka

  • Wyroby cukiernicze wykonane przez uczniów- praktykantów na zajęciach praktycznych w CKZ

  • Rogale świętomarcińskie

  • Torty 

  • Dekoracje z czekolady

  • Lizaki na kiermasz dla SP6

  • Wyroby wielkanocne

  • Egzamin próbny – praktyczny dla zawodu cukiernik

  • Rogaliki krucho- drożdżowe

  • Pierniczki

Zawód : Kucharz

Próbny egzamin praktyczny dla zawodu kucharz

  • Owoce morza- Frutti di mare

  • Przygotowywanie półmisków na bufet śniadaniowy

  • Sporządzanie kartaczy

  • Przygotowanie uczniów do konkursu "Szaleństwa z dyni"

Zawód: Kelner

Zajęcia praktyczne - śniadania

Zawód : Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej

Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej uczy się dobierać rośliny, które można posadzić aranżując otoczenie hotelu

Zwiedzanie obiektu Hotelowego - Wycieczka do New Skanpol

Praca w obiekcie hotelowym

  • Praca w ogrodzie

  • Zajęcia praktyczne w teorii

Zawód : Pracownik obsługi hotelowej

  • Praca w obiekcie hotelowym

Kształcenie dorosłych i nauczycieli

Szkolenie branżowe w Hotelu Lambert

"Nowoczesne trendy w cukiernictwie hotelowym z wykorzystaniem plotera spożywczego"

  • Sous vide

  • Potrawy bufetowe

  • Różne rodzaje pieczywa w gastronomii hotelowej

  • Cukiernictwo hotelowe

Nowe trendy w dekoracji torów, wykorzystanie drukarki Imago w cukiernictwie

Szkolenia dla uczniów- praktykantów

Desery na bazie czekolady

  • Pizza. Najstarszy placek świata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KONTAKT

Recepcja

tel. 94 35 455 60 wew. 7

Sekretariat:


tel. 94 35 455 60 wew. 501
email sekretariat@ckp.info.pl