Zawód : Cukiernik Wyroby cukiernicze wykonane przez uczniów- praktykantów na zajęciach praktycznych w CKZ Torty Tort z kremem cytrynowym Lizaki na kiermasz dla SP6 Przygotowane foremki Gotowanie masy na lizaki Doprawianie masy Wylewanie masy Wylewanie masy Gotowe lizaki Zapakowane lizaki Zapakowane lizaki Wyroby wielkanocne Egzamin próbny – praktyczny dla zawodu cukiernik Sporządzanie ciasta kruchego Sporządzanie ciasta kruchego Receptura Nadzienie jabłkowe Formowanie szarlotki Gotowa szarlotka- podanie Gotowa szarlotka- podanie Rogaliki krucho- drożdżowe Nakładanie marmolady Zwijanie rogalików Formowanie rogalików Formowanie rogalików Zwijanie rogalików Zwijanie rogalików Rogaliki przed wypiekiem Formowanie rogalików Rogalki po wypieku Sposób podania Pierniczki Pierniki przed wypiekiem Pierniki po wypieku Dekorowanie pierników Dekorowanie pierników Dekoracja z piernika Dekoracja z piernika Udekorowane pierniki Udekorowane pierniki Udekorowane pierniki Udekorowane pierniki Udekorowane pierniki Zawód : Kucharz Owoce morza- Frutti di mare Przygotowywanie półmisków na bufet śniadaniowy Zawód : Pracownik pomocniczy obsługi hotelowej Szkolenia i kursy dla nauczycieli Różne rodzaje pieczywa w gastronomii hotelowej Cukiernictwo hotelowe